Onze werkwijze

Een bezoek van meubelstoffeerder Refabrics verloopt snel, makkelijk en professioneel, zonder dat het de werkzaamheden van uw bedrijf belemmert. Met onze unieke dienstverlening verzorgen we het hele proces voor één prijs. Werknemers hoeven onder

Twee keer opstaan en weer zitten

werktijd slechts éénmaal te gaan staan, om een paar tellen later weer plaats te nemen op een tijdelijke Arbo-goedgekeurde bureaustoel. Zij zijn dan in een mum van tijd weer ‘back to business’. Onze professionele logistieke partner levert de frisse stoelen enkele weken later weer terug tot op de werkplek.

Veel servicemogelijkheden met onze dienstverlening

We komen naar uw kantoor op een tijdstip wanneer het u uitkomt. Daar leveren we, indien u dat wenst, het tijdelijke kantoormeubilair voor uw bedrijf en nemen uw versleten bureaustoelen mee. Op die manier rijdt onze logistieke partner om duurzame en praktische redenen met een volle truck heen en weer.

Wilt u complete service waarbij we de bureaustoelen tot op de werkplek wisselen? Of wilt u de omwisseling laten plaatsvinden achter de eerste deur? Al deze opties zijn mogelijk en te kiezen in uw offerteaanvraag.

dienstverlening refabrics

Benieuwd geworden wat wij voor u kunnen doen?

Offerte aanvragen