Refabrics is een industriële meubelstoffeerder die de kantoorinrichting van uw bedrijf op een duurzame manier een tweede jeugd geeft. Refabrics geeft uw personeel letterlijk én figuurlijk een nieuw steuntje in de rug door het her stofferen van kantoormeubilair. Het bedrijf heeft ruim 25 jaar ervaring in de industriële stoffering en herstoffeert uw bureaustoelen of vergaderstoelen. Op onze moderne locatie werken 24 professionals met de modernste en duurzaamste stofferingstechnieken. Binnen enkele weken beschikt u weer over exact dezelfde type stoelen die aanvoelen als nieuwe exemplaren door hoogwaardige herstofferingstechnieken van Refabrics.

Waarom herstofferen?

herstofferen
Ons uiterst precieze productieproces

Met herstofferen geeft u uw bureaustoelen een tweede jeugd en bespaart u enorm veel kosten. Het herstofferen van bureaustoelen is een stuk voordeliger dan de aanschaf van nieuw kantoormeubilair. Het kopen van een nieuwe bureaustoel is ook vaak onnodig, omdat bureaustoelen soms wel 25 jaar meegaan. De stof van deze exemplaren is echter na een jaar of zes versleten en bovendien erg onhygiënisch.

Vervuilde bureaustoelen

Een bureaustoel bevat vaak meer bacteriën dan de gemiddelde wc-bril. Bureaustoelen zijn een van de meest vervuilde objecten in een kantoor. De kasten, bureaus en toiletten worden dagelijks gepoetst, maar bureaustoelen worden vaak vergeten. Bureaustoelen worden dag in dag uit zeer intensief gebruikt, vaak zónder grondige reinigingen. Hierdoor zijn ze vaak erg snel heel onhygiënisch. Bureaustoelen zijn warm, vochtig en bevatten al snel resten van kruimels, schilfers, haren, enzovoort.

herstofferen
Een frisse nieuwe stof voor op uw bureaustoelen

Het belang van een gezonde werkomgeving

Het reinigen van uw kantoorstoelen is erg belangrijk. U laat niet alleen een nettere indruk achter bij uw klanten, met name uw personeel profiteert van een gezondere werkomgeving. Door flexwerken worden werkplekken en dus ook bureaustoelen steeds meer gedeeld. Dit geldt ook voor de bijbehorende bacteriën en virussen. Dit kan lijden tot bijvoorbeeld hooikoorts, astmatische aandoeningen, eczeem en andere allergieën. Uit diverse Arbo onderzoek blijkt bovendien dat de productiviteit van medewerkers stijgt door een gezondere werkomgeving. Het is voor iedereen belangrijk om op een hygiënisch stoel te zitten.

Benieuwd geworden wat wij voor u kunnen doen?

Offerte aanvragen